OBJECTIUS I VALORS

Missió (què som?)

El Club Handbol Salou és una entitat esportiva orientada a la formació en la pràctica de l’handbol a joves de Salou i localitats properes a través d’una estructura de pedrera amb equips d’esport escolar i federats.

Proposem als nois i noies de Salou i rodalies accedir a un esport on podran desenvolupar les seves habilitats físiques i socials (disciplina, esforç, respecte, companyonia), així com la relació entre nens de diferents àmbits socials i econòmics amb un objectiu comú, convertir-se en un bon equip d’handbol.

Visió (què volem ser?)

Ser un Club d’handbol referent a Tarragona i conegut a nivell autonòmic, amb un equip sènior masculí i femení capaç de mantenir-se en la màxima categoria de l’handbol català.

Afermar, reforçar i millorar l’estructura de pedrera perquè els nostres jugadores tinguin la possibilitat de jugar en el club fins a la categoria sènior.

Que tot el nostre club jugadors, tècnics i graderia es basin en els valors de respecte, treball, implicació, esforç, companyonia i actitud positiva davant la victòria i la derrota.

Valors (en què creiem?)

Creiem en l’esport com a instrument educatiu i transmissor de valors humans. Educar a través de l’esport acompanyant la feina que es fa a les escoles: respecte, companyonia i tolerància.

Sentiment de pertinença a un Club: “Som el club Hándbol Salou, i volem ser el club handbol Salou”.

Gaudim de l’esport escolar i federat. Guanyar no sempre és el més important, estem aprenent, el nostre objectiu es fer les coses bé i el resultar de fer les coses be es guanyar. Però mai tindrem com a objectiu al nostre club el guanyar.

Valors del club Handbol Salou:

Principalment: Respecte, companyonia, tolerància acompanyats de dedicació, esforç, sacrifici, amistat, il·lusió, humilitat i constància.