Celebrem el 10è aniversari del club

Fotos Juvenils  (19 Giges) – Fotos Alevins  (12 Giges) – Fotos Infantils i Cadets  (3Giges)

La Selecció Juvenil Catalana Masculina i els juvenils del Club Handbol Salou
Unes paraules de l’Alcalde Pere Granados

En un dia històric per al nostre club ens hem trobat avui per celebrar una jornada de convivència i bon handbol.

Ens han volgut acompanyar l’Alcalde de Salou, Pere Granados, el Regidor d’Esports, Daniel López, el Delegat de la Federació d’Handbol a Tarragona, Josep Gabriel Simón, també com a representant del Consell Esportiu del Tarragonés, el Sr. Pere Valls i alguns tècnics històrics com Toni Malla i Claudi Olivé. Especial il·lusió ens ha fet que ens acompanyés el fundador del club i exjugador d’elit Armand Rubiño. També volem agrair l’assistència dels representants dels clubs més propers com ara el HC Tarragona, Cambrils i La Canonja.

Volem agrair especialment a la Federació Catalana d’Handbol que ens hagi fet el regal de que el nostre equip juvenil hagi pogut disputar un partit contra la Selecció Catalana Juvenil Masculina que ens ha permès gaudir del millor handbol en un dia tan especial.

La jornada ha començat a les 9 amb els més petits. Els amics del AHC La Canonja (el club més jove de la nostra demarcació) ha volgut compartir amb nosaltres el naixement de la seva pedrera.

Benjamins de CH Salou i AHC La Canonja
Benjamins de CH Salou i AHC La Canonja

Tot seguit els infantils i cadets han disputat un partit amb els amics del CH Vila-seca

 

Els alevins han jugat contra un altre equip convidat: Laietà Argentona. Un altre equip jove amb moltes ganes de seguir lluitant i creixent…

Lluitant !

I, finalment, el plat fort del dia ha estat el partit que han disputat el CH Salou Juvenil i la Selecció Catalana Juvenil Masculina. Hem gaudit d’handbol del bo en un encontre que ha acabat en una ajustada victòria de la Selecció contra un juvenil del Salou reforçat amb antics jugadors com ara Mikel Rubiño que va començar de benjamí en el nostre club.

El partit contra la selecció

Hem acabat la jornada amb les paraules de la nostra presidenta Laura Molero, del fundador del club Armand Rubiño i de l’Alcalde Pere Granados.

Una gran jornada per la gent del club!!

CH Vila-seca recull el seu obsequi

I la foto final de tots…

Parlament de la nostra presidenta Laura Molero
Armand Rubiño fundador i primer president del club. Passat, present i futur en la mateixa imatge.

 

L’Alcalde Pere Granados es dirigeix a tots acompanyat per Armand Rubiño, Josep Gabriel Simón, Toni Malla i Claudi Olive.

 

Foto de família per celebrar la jornada

 

Els juvenils del club amb la selecció catalana
El nostre patrocinador inLaw

 

Anna Piñol, expresidenta, lliura un record de la jornada a l’alcalde Pere Granados