Celebrem el 10è aniversari del club

Fotos Juvenils  (19 Giges) – Fotos Alevins  (12 Giges) – Fotos Infantils i Cadets  (3Giges)

La Selecció Juvenil Catalana Masculina i els juvenils del Club Handbol Salou

Unes paraules de l’Alcalde Pere Granados

En un dia històric per al nostre club ens hem trobat avui per celebrar una jornada de convivència i bon handbol.

Ens han volgut acompanyar l’Alcalde de Salou, Pere Granados, el Regidor d’Esports, Daniel López, el Delegat de la Federació d’Handbol a Tarragona, Josep Gabriel Simón, també com a representant del Consell Esportiu del Tarragonés, el Sr. Pere Valls i alguns tècnics històrics com Toni Malla i Claudi Olivé. Especial il·lusió ens ha fet que ens acompanyés el fundador del club i exjugador d’elit Armand Rubiño. També volem agrair l’assistència dels representants dels clubs més propers com ara el HC Tarragona, Cambrils i La Canonja.

Volem agrair especialment a la Federació Catalana d’Handbol que ens hagi fet el regal de que el nostre equip juvenil hagi pogut disputar un partit contra la Selecció Catalana Juvenil Masculina que ens ha permès gaudir del millor handbol en un dia tan especial.

La jornada ha començat a les 9 amb els més petits. Els amics del AHC La Canonja (el club més jove de la nostra demarcació) ha volgut compartir amb nosaltres el naixement de la seva pedrera.

Benjamins de CH Salou i AHC La Canonja
Benjamins de CH Salou i AHC La Canonja

Tot seguit els infantils i cadets han disputat un partit amb els amics del CH Vila-seca

 

Els alevins han jugat contra un altre equip convidat: Laietà Argentona. Un altre equip jove amb moltes ganes de seguir lluitant i creixent…

Lluitant !

I, finalment, el plat fort del dia ha estat el partit que han disputat el CH Salou Juvenil i la Selecció Catalana Juvenil Masculina. Hem gaudit d’handbol del bo en un encontre que ha acabat en una ajustada victòria de la Selecció contra un juvenil del Salou reforçat amb antics jugadors com ara Mikel Rubiño que va començar de benjamí en el nostre club.

El partit contra la selecció

Hem acabat la jornada amb les paraules de la nostra presidenta Laura Molero, del fundador del club Armand Rubiño i de l’Alcalde Pere Granados.

Una gran jornada per la gent del club!!

CH Vila-seca recull el seu obsequi

I la foto final de tots…

Parlament de la nostra presidenta Laura Molero

Armand Rubiño fundador i primer president del club. Passat, present i futur en la mateixa imatge.

 

L’Alcalde Pere Granados es dirigeix a tots acompanyat per Armand Rubiño, Josep Gabriel Simón, Toni Malla i Claudi Olive.

 

Foto de família per celebrar la jornada

 

Els juvenils del club amb la selecció catalana

El nostre patrocinador inLaw

 

Anna Piñol, expresidenta, lliura un record de la jornada a l’alcalde Pere Granados

Continue reading “Celebrem el 10è aniversari del club”

Please follow and like us:
TWITTER

Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE

YOUTUBE
Follow by Email

Els alevins juguen el Torneig de Nadal del FC Barcelona Handbol

El Barça d’handbol ha convidat el CH Salou a participar en el seu Torneig de Nadal. Ha estat una jornada fantàstica que hem tingut el gust de compartir amb els amics del CH Vila-seca. Us deixem algunes imatges…

Torneig Barcelona

 

Please follow and like us:
TWITTER

Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE

YOUTUBE
Follow by Email

La VI Nit de l’Esport reconeix els èxits del club la darrera temporada 2017

L’acte del lliurament dels trofeus s’ha dut a terme al Teatre Auditori de Salou a càrrec del periodista esportiu Carles Cortès i han comptat amb la presència de Tarracus, la mascota dels Jocs Mediterranis 2018

L’Ajuntament de Salou ha fet un reconeixement a les 35 entitats del municipi vinculades a l’esport, a més de diversos esportistes i equips en una gala on no ha faltat l’esport

El nostre club va rebre el reconeixement de l’equip juvenil per l’ascens a Lliga Catalana, És a dir, els juvenils, disputen la màxima categoria.

Enhorabona a tots…

Mes informació

Please follow and like us:
TWITTER

Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE

YOUTUBE
Follow by Email

Salou reconeix l’excel·lent temporada dels esportistes del juvenil

El passat dimarts 17 d’octubre l’Alcalde, Pere Granados, ens va visitar per tal de felicitar el club per l’excel·lent temporada 2016-2017 disputada per l’equip juvenil. La culminació ha estat la classificació per jugar en l’actual temporada la Lliga Catalana Juvenil Masculina que és la màxima categoria a nivell nacional que pot jugar un club. La felicitació s’estén als tècnics de la temporada passada (Claudi Olivé i Sandra Margalef) per la gran competició disputada i als nous tècnics (Txuma i Flor) artífexs de la classificació així com a tots els jugadors que han participat.

En la visita, els joves i les seves famílies han rebut l’escalf de l’Ajuntament amb les paraules de suport del batlle el qual els ha felicitat per la bona feina, pels èxits assolits i també pel suport del Club i, com no, de les famílies.

La visita s’ha completat amb un partit amistós disputat amb “La Filière Excellence”. Es tracta d’un equip de la Federació Francesa de Handbol que configura una selecció nacional de nivell cadet que donat l’excel·lent clima i els equipaments esportius de Salou fa una concentració en la nostra localitat. Aprofitant l’estada ens van demanar de jugar un partit amistós.

 

 

Please follow and like us:
TWITTER

Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE

YOUTUBE
Follow by Email

Jornada esportiva “Prova l’handbol !”

 

Finalment hem celebrat amb èxit una jornada esportiva en la que han participat molts nens i nenes de les escoles de Salou. Els nens i les nenes han gaudit d’un matí en què els nostres cadets i juvenils els han ensenyat les tècniques bàsiques de l’handbol i, finalment, han jugat un petit torneig. Tot això en un ambient festiu i saludable que també han pogut compartir les famílies.

Tot això és el resultat de l’esforç dels nostres entrenadors més joves (Bernat, Joan, Robert i David) que han estat aquestes darreres setmanes animant les activitats dins de les mateixes escoles. Agraïm, també, la col·laboració dels/les mestres de les escoles per permetre’ns portar l’handbol a les seves classes i per la tasca d’animació que han fet.

Felicitats a tots els nens i nenes que han descobert l’handbol… us animem a que la pròxima temporada practiqueu l’handbol amb nosaltres.

Please follow and like us:
TWITTER

Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE

YOUTUBE
Follow by Email