Salou reconeix l’excel·lent temporada dels esportistes del juvenil

El passat dimarts 17 d’octubre l’Alcalde, Pere Granados, ens va visitar per tal de felicitar el club per l’excel·lent temporada 2016-2017 disputada per l’equip juvenil. La culminació ha estat la classificació per jugar en l’actual temporada la Lliga Catalana Juvenil Masculina que és la màxima categoria a nivell nacional que pot jugar un club. La felicitació s’estén als tècnics de la temporada passada (Claudi Olivé i Sandra Margalef) per la gran competició disputada i als nous tècnics (Txuma i Flor) artífexs de la classificació així com a tots els jugadors que han participat.

En la visita, els joves i les seves famílies han rebut l’escalf de l’Ajuntament amb les paraules de suport del batlle el qual els ha felicitat per la bona feina, pels èxits assolits i també pel suport del Club i, com no, de les famílies.

La visita s’ha completat amb un partit amistós disputat amb “La Filière Excellence”. Es tracta d’un equip de la Federació Francesa de Handbol que configura una selecció nacional de nivell cadet que donat l’excel·lent clima i els equipaments esportius de Salou fa una concentració en la nostra localitat. Aprofitant l’estada ens van demanar de jugar un partit amistós.

 

 

Please follow and like us:
TWITTER
Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
Follow by Email

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *