Jornada esportiva “Prova l’handbol !”

 

Finalment hem celebrat amb èxit una jornada esportiva en la que han participat molts nens i nenes de les escoles de Salou. Els nens i les nenes han gaudit d’un matí en què els nostres cadets i juvenils els han ensenyat les tècniques bàsiques de l’handbol i, finalment, han jugat un petit torneig. Tot això en un ambient festiu i saludable que també han pogut compartir les famílies.

Tot això és el resultat de l’esforç dels nostres entrenadors més joves (Bernat, Joan, Robert i David) que han estat aquestes darreres setmanes animant les activitats dins de les mateixes escoles. Agraïm, també, la col·laboració dels/les mestres de les escoles per permetre’ns portar l’handbol a les seves classes i per la tasca d’animació que han fet.

Felicitats a tots els nens i nenes que han descobert l’handbol… us animem a que la pròxima temporada practiqueu l’handbol amb nosaltres.

Please follow and like us:
TWITTER
Visit Us
Follow Me
Instagram
YOUTUBE
YOUTUBE
Follow by Email

Start a Conversation

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *